Succes in Telemarketing en Marktonderzoek  


013 5093022
 

Wie we zijn:

Office Support Benelux is zeer ervaren in leadgeneratie en kwalitatieve telemarketing.
Wij onderscheiden ons door onze visie, werkwijze en meest belangrijk onze mensen. 
Bij Office Support Benelux werken uitsluitend professionals met een commerciële achtergrond in het bedrijfsleven. 

Wij hebben een bewezen track record en staan garant voor succes, voor meer omzet en winst, meer leads en meer afspraken.

Office Support Benelux uit Bladel biedt u een totaalpakket

  • Telemarketing 
  • Customerservice
  • Marktonderzoek
  • Secretariaatservice
  • Notuleerservice
Neem vrijblijvend contact op en ga in de SCRUM met ons, elk project is weer anders en heeft succes met inzet van ons beide.

 

"SCRUM is resultaatgerichte methode, maar dan ook echt. Je doet wat echt iets oplevert en je checkt voortdurend wat je acties doen. Het kan niet anders dat je acties dus flexibel moeten zijn".

 

 

Bel 013-5093022 of Mail voor informatie

 

Office Support Benelux Bladel


Klantervaringen

"Wij hebben een aantal malen naar grote tevredenheid zaken gedaan met Office Support Medical.
Wat ons met name aanspreekt is hun allround kennis op het gebied van medical devices en zorghulpmiddelen (ziekenhuizen en instellingen op alle niveaus) hun enthousiasme en de gedrevenheid waarmee ze de uitdagende projecten oppakken.
Bij de volgende klus maken wij zeker weer gebruik van de diensten van Office Support Benelux!"

Anthony Sumter, Account Manager Alphatron Medical Systems

Wij werken al geruime tijd samen met Office Support Benelux voor de opvang van ons telefoonverkeer in drukke periodes en de dagelijkse customer service voor onze Nederlandse en Duitse webshop. De afgelopen jaren hebben wij diverse andere telefoonservicebedrijven gehad, waaronder duurdere, goedkopere, minder goede... maar Office Support Benelux combineert een goed tarief met een goede service. Doordat er met een vaste contactpersoon gewerkt wordt vergaart deze steeds meer kennis van onze producten en diensten waardoor telefoontjes uitstekend afgehandeld kunnen worden en onze werkdruk ontlast wordt.
Wij kunnen dan ook met alle vertrouwen de diensten van Office Support Benelux aanbevelen.

Stan Raijmakers, directeur Easy Ergonomics

Ik beveel u graag de kwaliteiten van Office Support Benelux aan, een van onze partners op notuleergebied. Al gedurende enkele jaren is Lenny Plaum voor ons actief als notulist van gemeenteraden en gemeentelijke commissies. Daarnaast heeft zij de verslaglegging verzorgd van incidentele vergaderingen van uiteenlopende aard, onder meer een brainstormsessie, een aantal interne sollicitatiegesprekken en het transcriberen van geluidsbestanden, interviews en monitors. De samenwerking verloopt naar wederzijdse tevredenheid.
Als Notuleerservice Nederland konden wij steeds rekenen op een correcte verwerking van opdrachten en een tijdige levering. Daarnaast zijn ons uitsluitend positieve signalen bekend van de kant van onze opdrachtgevers”.

Albert van Zoelen, afdeling Quality Notuleerservice Nederland/Notubiz


 
Opbellen
E-mail